Laypanda


CAT
Des de petita sempre m'havia agradat dibuixar. El dibuix és terapèutic, una via d'expressar com em sento i de materialitzar les temes, preocupacions, vivencies i d'explicar-les d'una manera més senzilla. 


Sóc la Yol i visc a Barcelona.  Vaig estudiar Relacions laborals i vaig passar molts anys treballant en l'àmbit d'administració, he encaminat la meva vida professional al disseny gràfic i a l'il·lustració. 

El meu estil és molt personal. M'apassiona l'educació, el treball de les emocions, la criança i sovint dibuix sobre tot això. Espero que t'agradi el que vegis per aquí.


CAST

Desde pequeña siempre me gustó dibujar.  El dibujo es terapéutico, una vía de expresar como me siento y de materializar ciertos temas, preocupaciones, vivencias y  explicarlas de una manera más sencilla.

Soy Yol. Vivo en Barcelona y aunque estudié Relaciones laborales y pasé muchos años trabajando en el ámbito de administración, he encaminado mi vida profesional al diseño gráfico y a la ilustración.

Mi estilo es muy personal. Me apasiona la educación, el trabajo de las emociones, la crianza y a menudo dibujo sobre todo esto.

Espero que te guste lo que veas por aquí.


Troba'm a yol@laypanda.com